Työasema-asennukset/Authorized user

 

  1. Kirjaudu koneellesi lokaalina järjestelmänvalvojana
  2. Käynnistä SPSS Statistics
  3. Valitse File – Manage License
  4. Valitse Launch License Wizard
  5. License Status – välilehti kertoo mitä aktivointihetkellä on lisensoitu koneeseen Next>
  6. Product Authorization – kohdassa valitse Authorized user license

- Jos sinulla ei ole nettiyhteyttä, kirjoita ylös välilehden alalaidassa oleva Lock code ja ota meihin yhteyttä. Tukipalvelumme puhelinnumero on 09 – 4355 9221. Soittaessasi meille tarvitset myös aktivointikoodisi.

  1. Enter Codes – välilehdellä syötetään aktivointikoodi(t). Jos lisämoduleille oma koodinsa, syötä ensin Base (tai Basen sisältävä koodi) ja sitten paina Enter additional codes. Lisää tarvittavat koodit ja jatka Next>

 

 

SPSS-ohjelman lisenssit sidotaan käytettävän tietokoneen laitteistoon. Tämän tarkoituksena on estää laittomien kopioiden leviäminen.

Mitä käyttöoikeutta aktivoitaessa tapahtuu?

Ohjelman mukana asiakkaille lähetetään authorization-koodi (aktivointikoodi), joka sisältää tiedot käyttäjämäärästä, lisenssityypistä sekä voimassaoloajasta. Käyttöoikeutta aktivoitaessa ohjelma tuottaa käyttäjän tietokoneen kokoonpanon perusteella yksilöllisen lock-koodin. Käyttöoikeutta aktivoitaessa nämä kaksi koodia välitetään takaisin SPSS:lle internetin välityksellä, puhelimitse tai sähköpostitse. SPSS:lle välitettävästä lock-koodista ei ole mahdollista purkaa tietoja käyttäjästä tai laitteistosta, se ainoastaan yksilöi tapahtuvan asennuksen.